어제 저녁부터 아래 링크의 치아바타 빵 베이킹을 시도하고 있다.









Need:


4 cups (510 grams) white whole wheat flour
1-1/4 teaspoons (4 grams) instant yeast

1-1/4 teaspoons (10 grams) salt
1-1/2 teaspoons (10 grams) honey or sugar
2 cups + 2 tablespoons (482 grams) room temperature water, about 70ºF
1-1/2 tablespoons (21 grams) extra-virgin olive oil



만드는 절차는 사이트를 한 5-6번은 읽어야 한다. (적어도 난 한 스텝을 10번 정도 읽었음. 읽다 보니 pizza stone 은 뭐고 oven-safe rocks 는 뭔지... 뭐든 시도하기 전에 레시피를 끝까지 한번 훑어 보고 만들어 봐야겠군. -_-.)  



어쨌든, I'm so excited for the bread that's baking right now!


(Source: themusicianwhocooks)

+ Recent posts